Canlı Yayın Yapan Kağıt Drone: PowerUp FPV

Canlı Yayın Yapan Kağıt Drone: PowerUp FPV

Drone akımının son ürünü PowerUp FPV ile kendi kağıt uçağınızın pilotu olabilir ve sanal gerçeklik gözlüğü ile muhteşem bir uçuş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hepimiz çocukluğumuzda gökyüzünde uçmayı hayal etmiş, kağıt uçaklar yaparak uçurmayı denemişizdir. Teknolojik gelişmeler ile birlikte çocukluk hayallerimizi gerçeğe dönüştürecek ürünler de hayatımızda yer almaya başladı. Yeni teknoloji çağının son ürünü ise kamera ve sanal gerçeklik gözlüğü ile canlı yayın yapan kağıttan bir drone.

2013 yılında PowerUp isimli kağıt drone ile teknolojik oyuncak piyasasına giriş yapan PowerUp Toys, akıllı telefon ile kontrol edilebilen ve canlı yayın yapan yeni ürününü tanıtmaya hazırlanıyor. PowerUp FPV adındaki bu yeni model havadaki drone’un görüş açısı üzerinden eğlenceli bir uçuş deneyimi sunuyor.

 

 
PowerUp FPV, önceki modelden farklı olarak üzerinde iki adet kamera barındırıyor. Wi-fi aracılığı ile akıllı telefonlara görüntü aktarımı yapabilen uçak, sanal gerçeklik gözlükleri ile de uyumlu bir şekilde çalışıyor. Cihaz; 3 eksenli jiroskop, pusula, ivmeölçer ve barometreye sahip ve 550 mAh kapasiteli pille 10 dakika boyunca havada kalabiliyor.

Önümüzdeki günlerde Kickstarter üzerinden lansmanı yapılacak olan PowerUp FPV’nin 199 dolardan satışa sunulması bekleniyor.

Web Sayfamız güncellenmektedir.