Polaroid’den Cebinize Sığan Kablosuz Mobil Yazıcı

Polaroid’den Cebinize Sığan Kablosuz Mobil Yazıcı

Polaroid, Bluetooth ya da wireless bağlantısı ile renkli fotoğraf çıktısı almaya imkan veren yeni ürünü ZIP Instant Mobil Printer’ı piyasaya sürdü.

Polaroid, kullanıcıların mobil cihazlarla çektiği görüntülerin çıktısını alabilecekleri, cebe sığan, kablosuz bir mobil yazıcı geliştirdi. Yazıcı iOS ve Android cihazlar için geliştirilen Polaroid ZIP (Zink Instant Printer) uygulaması ile kullanılıyor. Bluetooth ya da kablosuz ağ bağlantısı teknolojisinden faydalanılarak mobil yazıcıdan 5,08 x 6 cm boyutunda renkli fotoğraflar 1 dakikanın altında bir sürede çıkarılabiliyor.

Oldukça küçük ve hafif olan ZIP; sade ve şık bir tasarımın yanında tek bir tuşla kolayca kullanılabilmesiyle de dikkat çekiyor. Ayrıca mobil yazıcı; fotoğrafları düzenleme, filtre uygulama, emoji ekleme ve kolaj yapma imkanı da veriyor. Şarjı dolu olduğunda 25 fotoğraf çıkarabiliyor. Elde edilen fotoğrafların arkası yapışkanlı olduğundan sticker olarak da kullanılabiliyor.

 

 

Yazıcı Polaroid’in ilk defa 2008’de üretilen PoGo Instant Printer’ında kullandığı ZINK sıfır mürekkep teknolojisiile geliştirildi. Yeni yazıcı ile fotoğraf kağıdına yerleştirilmiş boya kristalleri sayesinde kartuş, yazıcı şeridi ve tonere ihtiyaç kalmadan lekesiz ve kaliteli fotoğraflar çıkarmak mümkün.

Polaroid’in cebe sığan kablosuz yazıcısı, kullanım kolaylığı ve her yere taşınabilecek olması sayesinde tüm fotoğraf severlerin ilgisini çekecek gibi görünüyor.

 

Web Sayfamız güncellenmektedir.